علت جوش صورت بعد از عمل بینی چیست؟

یکی از رایج ‌ترین مشکلاتی که اکثر متقاضیان ممکن است پس از جراحی بینی با آن روبرو شوند ، جوش صورت بعد از عمل بینی است. به این دلیل که داوطلبان این پروسه زیبایی عموما نوجوانان و یا جوانان هستند. پوست این گروه سنی بسیار مستعد جوش است و می ‌تواند احتمال ایجاد آکنه بر روی چهره را پس از جراحی بینی افزایش دهد. به همین علت است که بیماران به دنبال راهکاری برای کاهش یا جلوگیری از افزایش جوش ‌های چهره خود می ‌باشند. این مسئله برای متقاضیانی که پوست صاف و بدون جوش دارند ؛ کمی نگران کننده است. در واقع باید گفت که جوش صورت بعد از جراحی بینی مانند عوارض کوتاه مدت دیگر بعد از رینوپلاستی همچون التهاب بر روی پوست اطراف بینی ، امری طبیعی بوده و با گذشت زمانی اندک به طور کامل رفع می شود. این مقاله از دکتر محمدرضا آخوندی نسب بهترین جراح و متخصص گوش و حلق و بینی تهران را تا انتها بخوانید تا مطالب مفیدی را برای رفع سریع این عارضه کوتاه مدت اخذ نمایید.

 

 

جوش بعد از جراحی بینی

چرا بعد از جراحی بینی جوش می زنم ؟ 

بعد از پروسه جراحی ، تا یک هفته آتل و نوار روی بینی قرار می گیرد تا شکل بینی را ثابت نگه دارد. آتل کارایی بسیار موثر و مهمی دارد، اما حفره های پوست بینی را مسدود کرده و از پاک شدن چربی داخل منافذ جلوگیری می کند. این اتفاق باعث بروز آکنه در این ناحیه می شود.

برخی افراد به داروهای تجویز شده حساسیت نشان داده و جوش می زنند. هر دو دلیل به طور مکرر بعد از رینوپلاستی دیده می شود. اگر با شروع مصرف دارو ها متوجه بثورات پوستی یا خارش شدید ؛ بهتر است به پزشک معالج اطلاع دهید. التهاب و آلرژی به ندرت اتفاق می افتد. ولی ممکن است تغییرات پوستی در پاسخ به جنس چسب ایجاد شود. در نهایت به وجود آمدن جوش و آکنه بعد از عمل بینی طبیعی است و جای نگرانی ندارد. 

عوامل موثر بر جوش های صورت بعد از عمل بینی

دلایل متعددی می ‌تواند موجب بروز این مشکل گردد که مهم ‌ترین آن‌ها عوامل جسمی و فیزیکی می باشد. در ادامه به برخی از مهم ‌ترین دلایل موثر بر وجود جوش صورت بعد از عمل بینی می پردازیم :

تحریک پوست

چسب و آتل روی بینی که جراح بینی تهران پس ازعمل بینی ، روی آن قرار داده می ‌شود می ‌تواند باعث حساسیت ، تحریک پوست و در نتیجه ایجاد جوش صورت بعد از عمل بینی شود.

بسته شدن منافذ پوست روی بینی

پس از جراحی بینی ، به مدت حدود یک هفته گچ و آتل بر روی بینی فرد قرار می ‌گیرد. این امر سبب بسته شدن منافذ پوست و تولید چربی اضافی می ‌شود ، زیرا با وجود باند و گچ روی بینی ، نمی‌ توان به درستی پوست بینی را تمیز نگه داشت. در نتیجه ، ممکن است جوش و چربی بیشتری روی چهره مشاهده نمایید. اما با گذشت زمان و برداشت آتل ، غدد چربی پوست ، ترشح کمتری داشته و جوش ها به تدریج کاهش می ‌یابند.

حساسیت به برخی داروها

بعضی از افراد به داروهای خاصی حساسیت نشان می ‌دهند و ممکن است ، با مصرف آنتی ‌بیوتیک‌ها و مسکن‌ها دچار جوش صورت شوند. از این رو ، اگر بعد از شروع داروها علائمی همچون خارش و یا بثورات پوستی را تجربه کردید ، باید فوراً این موضوع را به جراح خود اطلاع دهید.

رژیم غذایی مناسب

اگر پوست شما حساس و مستعد جوش است ، می بایست برای مدتی از مصرف غذاهایی که موجب چرب شدن پوست می‌ شوند ، خودداری کنید. این نوع خوراکی‌ ها شامل آجیل ‌ها ، مغزها و غذاهایی با طبع گرم می باشند. استفاده از دخانیات نیز علاوه بر مصرف غذاهای تحریک‌ کننده ، می‌ تواند به بروز جوش ‌های بعد از عمل دامن زده و آکنه ایجاد کند.

از این رو یکی از راه‌های تاثیرگذار در پیشگیری از جوش صورت بعد از عمل بینی ، داشتن رژیم غذایی مناسب است. نوشیدن آب به میزان کافی در طول روز نیز در جلوگیری از ایجاد آکنه بسیار موثر است. هیدراته کردن بدن نه تنها به کاهش جوش‌های صورت کمک شایانی می‌ کند ، بلکه موجب بهبودی ، حفظ شادابی ، افزایش زیبایی ظاهری و طراوت پوست می ‌شود.

کنترل استرس و اضطراب

استرس و اضطراب به عنوان یکی از عوامل مهم در ایجاد جوش‌های صورت پس از رینوپلاستی می باشد. علاوه بر استرس ، مشکلات دیگری همچون عصبانیت و افسردگی نیز می‌ توانند تاثیر قابل توجهی بر این مشکل بگذارد.

تغییرات هورمونی

جراحی بینی در تهران می ‌تواند موجب تغییر هورمون های بیمار و در نهایت سبب ایجاد جوش صورت بعد از عمل بینی شود.​

جوش زدن بعد از جراحی بینی

 

چرب شدن پوست بینی و درمان آن

برخی اشخاص که پیش از رینوپلاستی پوستی کاملا خشک دارند ، پس از انجام این پروسیجر ممکن است پوست شان کاملا چرب شده باشد. در واقع باید گفت به دنبال این پروسه زیبایی ، ورم پوست بسیار رایج است و این موضوع می ‌تواند سبب چرب شدن و برق پوست بینی پس از جراحی گردد. این امر به این علت رخ می ‌دهد که ، از غدد موجود بر روی پوست بینی چربی ترشح می شود.

علاوه بر این ، بینی در مدت یک هفته دارای آتل و گچ بر روی آن می ‌باشد که این خود نیز باعث بسته شدن منافذ پوستی و ایجاد چربی اضافه می ‌گردد. از آنجایی که با وجود باند و گچ نمی ‌توان به درستی پوست بینی را تمیز نگه داشت ، این مسئله سبب افزایش چربی و جوش صورت بعد از عمل بینی می ‌شود. البته از این بابت خیالتان راحت باشد که این مسئله زود گذر بوده و با گذشت زمان و برداشت آتل از روی بینی ، غدد روی پوست کمتر ترشح شده و در نتیجه جوش موجود به مرور زمان رفع می ‌شود.

درمان جوش بعد از عمل بینی 

تنها شما نیستید که بعد از جراحی بینی با این عارضه مواجه می شوید. ابتدا در رابطه با نگرانی هایتان با جراح بینی مشورت کنید. از وارد کردن فشار مستقیم به بینی یا مسدود کردن اسپلینتی که دکتر محمدرضا آخوندی نسب  برای شما قرار داده است بپرهیزید. صبور باشید تا برای شستن معمولی صورت و درمان جوش به زمان ایمن دست پیدا کنید. 

نوع پوست در از بین رفتن جوش نیز موثر است. اگر پوست شفافی دارید ، می توانید انتظار داشته باشید با اتمام مصرف دارو و کم شدن تورم به حالت عادی بازگردید. همچنین التهاب باعث واکنش پوست و ایجاد چربی اضافه شود. پوست های حساس راحت تر قرمز و ملتهب می شوند که این عوارض کوتاه مدت در 15 روز اول به اوج می رسند و پس از آن تا پایان یک ماه پس از جراحی بینی برطرف خواهند شد.

دلایل ایجاد جوش سرسیاه بعد از جراحی بینی

جوش زمانی که مسیری برای خروج پیدا نکند در حفره پوست کم کم خشک می شود. این مشکل بعد از جراحی به دلیل قرار داشتن چسب روی بینی برای طولانی مدت ایجاد می شود.

نظرات بسته شده است.

Call Now Button