جراحی بینی و شیردهی
جراحی بینی و شیردهی
اکثر متقاضیان جراحی زیبایی بینی بانوان هستند. برای بانوان نسبت به آقایان محدودیت هایی وجود دارد که بایست به آنها توجه کرد. یکی از این محدودیت ها، موضوع جراحی بینی و شیردهی است.
به همین علت سوالات زیادی ممکن است پیرامون جراحی بینی و بارداری و هم چنین جراحی بینی و شیردهی مطرح شود. دراین مقاله، به برخی از نکات در این زمینه اشاره شده است تا ایجاد نگرانی های احتمالی کاهش یابد.
موضوع جراحی بینی و شیردهی ، باعث ایجاد نگرانی در مادرانی که در حال شیر دهی کودکان شان هستند و هم زمان تصمیم به جراحی بینی می گیرند، می شود. از جمله این نگرانی ها :
- تاثیر بیهوشی روی کودک
- مشکلاتی که ممکن است برای شیردهی مادران ایجاد شود.
- میزان شیردهی بانوان و در نهایت تحت تاثیر قرار گرفتن آرامش نوزادان می باشد.
جراحی بینی و شیردهی به طور همزمان
جراحی بینی و شیردهی به صورت همزمان، برای نوزاد و مادر مشکلی ایجاد نخواهد کرد. تنها موضوعی که بایست به آن توجه شود این است که شیردهی ، 12 ساعت بعد از جراحی انجام گیرد. با توجه به استفاده از داروهای بیهوشی مانند مسکن ها و آرام بخش ها هنگام عمل بینی ، مادرهوشیاری کامل برای شیردهی به فرزند خود را نخواهد داشت. علاوه بر آن ممکن است اثرات داروهای بیهوشی موجود در بدن مادر باعث خواب آلودگی کودک شود. پس از بیرون رفتن این آثار از بدن، که مدت زیادی طول نخواهد کشید، بدون نگرانی و به آسانی مادر می تواند به فرزند خود شیردهی داشته باشد.
جراح بینی با توجه به اینکه مادر در حال شیردهی است، برای تسکین درد دوران نقاهت جراحی بینی از آنتی بیوتیک ها و مسکن ها استفاده می کند. جای نگرانی نیست.
آزمایشات قبل از جراحی بینی
قبل از اینکه فرد برای جراحی زیبایی بینی آماده شود، بایست به انجام یک سری از آزمایشات اقدام نماید. تست بارداری در خانم ها انجام می شود. اگر باردار بودید الزامی است که جراحی بینی خود را دو ماه پس از زایمان به تعویق بیندازید.
بورد فوق تخصصی جراحی پلاستیک و زیبایی
( لیپوماتیک – پیکرتراشی – جراحی بینی – بلفاروپلاستی )